O yes darling it’s a WRAP!! De alllereerste IntotheWILD is done and dusted!

Op een IntotheWILD Experience ga je als je oude missie/ visie/ bedrijf niet meer werken of niet meer bestaan en je het NIEUWE groots en moeiteloos wil verwelkomen. 

De 1e 24 uurs sessie IntotheWILD heb ik kado gedaan aan  .. mezelf! Ook mijn bedrijf/ missie & visie bestonden over night ineens niet meer. Mijn bedrijf in Adventures was door een virus uit de lucht getrokken en ik voel aan alles dat het NIET de bedoeling is dat ik nog op die manier op reis ga met mijn klanten. Het oude is niet meer en we mogen naar het nieuwe. Ook ik.

Ik wilde een missie & visie ontwikkelen die helemaal 2021 proof is. Afgestemd op de realiteit van vandaag. Afgestemd op het NU.   

Ik besloot zelf 24 uur IntotheWILD te gaan met amazing soul Joske Seegers die ik net op instagram ontmoet had. Het voelde goed. Samen zouden we kijken wat er in die 24 uur mocht ontstaan. Na 2 uur al ontstond het al. Het nieuwe. De nieuwe realiteit. De nieuwe missie & visie. Helemaal afgestemd ontstaan.

Een ongelofelijk vet IntotheWILD concept was binnen 2 uur geboren. Beiden voelden we direct een dikke JAAA! Dit concept is bigger, better, meer afgestemd op het NU en de toekomst en ontvouwt zich nu al moeitelozer dan ik ooit had kunnen bedenken vanuit mijn mind.

IntotheWILD is veel meer afgestemd op de huidige realiteit waarin we leven (en waar we naartoe gaan) dan mijn bedrijf in Adventures. Het is niet meer de bedoeling, het is oud, het is voorbij. Ik stem me graag helemaal af op de nieuwe realiteit met IntotheWILD: mijn nieuwe bedrijf die IntotheWILD is ontstaan 🙂

Grootser dan het oude. Moeitelozer ook. Ik voel het aan alles.

Stop met struggelen met je bedrijf. Met je missie. Met je visie. Nieuwe tijden vragen om vernieuwing. Laat dit nieuwe grootser dan groots LOS VAN DE MIND DUS ontstaan: het is er al!