The Big Leap Marrakech

The Big Leap Marrakech

Voor ondernemers & coaches die er klaar voor zijn om een mega big leap te maken in hun bedrijf

De leap naar totale VRIJHEID!

All you have to do to become her is this .. CHANGE YOUR FREQUENCY!

(Het traject omvat 2 high level 1 op 1 dagen in Nederland, 1 High Frequency Adventure Marrakech, 1 maand prive begeleiding weer terug in NL) 

Tof dat je voelt dat je een big leap te maken hebt. In je bedrijf en in je leven. Want dat is 1 voor jou. Jij bent nu intuitief/ spiritueel ondernemer of coach en je voelt aan alles dat je verder mag. Dit level voelt niet meer goed. Te beperkend vooral. Je bent nu al een mega inspirerend leider maar je wil je boodschap krachtiger brengen aan de wereld. Jij mag de troepen gaan leiden vanuit een hoger level. Niet meer zozeer vanuit jezelf maar echt vanuit je missie. En niet meer vanuit geven (online informatie geven, iets aanleren, vanuit je tools werken) maar echt vanuit jouw diepste ZIJN.

Leading by being. Take that spot. I’ll be your biggest fan!

‘True leaders don’t create followers. They create more leaders!’

In 'The Big Leap' maak jij de shift van ondernemer/ coach naar nieuwe leider. Jij wil je troepen gaan leiden door te ZIJN. Leading by being. Supermooi.

Dat betekent dat je er klaar voor bent om groots te gaan doen waarom je gekomen bent.. Transformeren! Jouw feitelijke grootse ware missie is transformatie.

Hoe gaan we te werk?

Ik geloof dat alles er al is voor jou.

Dat grootse leven waarin jij mega succesvol bent met je missie en in totale vrijheid leeft is er dus ook al. Alles wat je ervoor nodig hebt om dat leven te kunnen leiden is er ook al. Alle kennis. Het zit allemaal al in jou.

Alleen.. Het is er allemaal voor je in een andere frequentie. Wat jij te doen hebt is je frequentie activeren & verhogen tot de frequentie van die nieuwe leider. Zo wordt je een match met haar realiteit en wordt je HAAR.

Dat is exact wat we in The Big Leap Marrakech gaan doen. Jouw frequentie ACTIVEREN en VERHOGEN zodat jij haar wordt!

BIG LEAP DAY 1. FREQUENTIE ACTIVEREN

In Nederland komen wij 1 dag samen om een concept te creëren vanuit jouw allerhoogste waarde. Wat hangt er boven alles wat je doet? Wat is de allergrootste waarde die jij te bieden hebt? Wij creëren hier altijd een (meer) transformatief concept voor je. Dat is uiteindelijk wat je hier komt doen: transformeren. Het collectief bewustzijn verhogen. Vanuit jouw unieke concept. Jouw frequentie activeren we door 100% aligned en vanuit je ziel te kiezen. To become that New Leader!

BIG LEAP DAY 2. FREQUENTIE VERHOGEN 

De 2e dag dat wij samen komen leer ik je om vanuit je nieuwe (Experience) concept te werken. I’m here to tell you: er is geen snellere manier om je frequentie te verhogen door te gaan DOEN! Deze dag voelen we wat jij nu al mag gaan delen en doen. Je 1e mini experience hosten, een masterclass geven, igtv, insta live, e-book schrijven .. HET moment dat je dit doet tap je in op haar frequentie EN op haar datastroom. Dat is in deze fase ook ons doel: verhogen van je FREQUENTIE. Niet een gelikte insta live of een volle masterclass.

3. BIG LEAP MARRAKECH. BECOME HER! 

Na je frequentie geactiveerd en verhoogd te hebben is het belangrijk dat je uit je huidige realiteit stapt. Dat je uit je dagelijkse ‘loops’ stapt. Alleen zo kan je een krachtige nieuwe realiteit creëren. Exact DAT doen we in Marrakech! Jij stapt hier IN je nieuwe realiteit. Je laat met gemak de laatste oude overtuigingen en belemmeringen los en stapt IN die nieuwe persoon. Je maakt krachtige keuzes vanuit haar en maakt een verdieping op je concept (prijs en doelgroep). You are HER!

Weer back in NL: Je leeft in een hogere energie & frequentie, geld stroomt moeiteloos, je bent vol vertrouwen en voelt volledige overgave. Er zijn geen angsten of belemmeringen meer. Je onderneemt vanuit een ‘grootser & breder’ concept, vraagt grootsere prijzen (x 5 is het gemiddelde), hebt andere klanten, een totaal andere denk en werkwijze en je hebt minimaal 1 vet experience in je aanbod. Je bent een Nieuwe Leider. Ik loop ik nog een maand met je mee om te zorgen dat jouw landing in jouw gewone leven niet te ‘hard’ is. Jouw frequentie en werkelijkheid zijn op dit punt groots veranderd. De 1e maand na thuiskomst kan hierom uitdagend zijn en daarom ben ik er nog 1 maand FULL FORCE voor jou.

Leading by BEING. Dat betekent dat je er klaar voor bent om los te laten.

Als je hoger wil shiften namelijk heb je los te laten. Anders blijf je hier staan. Blijf je geven. Blijf je online werken. Blijf je dit leven leven.

Als je die grote leap echt wil maken heb je je tools los te laten. Dat kan een systeem zijn waar je mee werkt, een methode, je camera, je 3 stappen naar, je yogatechnieken, fluisterkind .. Natuurlijk mag je hier nog wel mee werken. Maar het is niet wat jou definieert als leider. Het is niet jij bent en waar je voor staat. Dat ligt er ver boven. Jouw missie als leider ligt hier ver boven

Online geven mag je ook loslaten. Of iif verminderen. Jij bent hier om te transformeren. Niet om online te geven. Jouw missie als leider ligt hier ver boven. Jij bent hier om te ZIJN en om te leiden vanuit jouw ZIJN

Wat en hoe dan wel? Ik geloof voor jouw missie en voor het brengen van transformatie heilig in Experiences! In een Experience laat jij jouw klant binnen 1 dag op een diep diep level ervaren wat overgave is ipv dat je haar dat probeert aan te leren. Zo kan zij heel makkelijk transformeren naar OVERGAVE. Ik laat jou in Marrakech op een diep level ervaren wat leiden vanuit ZIJN is. Ik doe het je voor. Jij transformeert in de experience naar die nieuwe leider. Ik hoef jou niks aan te leren. Ik creëer altijd minimaal 1 Experience met jou 

Jouw investering voor de mega leap! (deze mag in 3 termijnen betaald worden)

Tot 1 juli: 4700 euro (ex btw)

Na 1 juli: 5700 euro (ex btw)

‘Life is an adventure baby, be an explorer!’

Alles is al betaald voor je (verblijf in een uber VETTE villa, high frequency trips, eten, drinken, transfers)
behalve de vlucht

‘Waarom Marrakech’?

Ik ben er ooit met mijn 1e adventure ‘per ongeluk’ terecht gekomen. Het bleek alles wat we nodig hadden. De diversiteit in landschap in gigantisch, de vibe is overal anders, de mensen zijn ongenadig vriendelijk en puur, het eten is to die for en mega gezond, het weer is er heerlijk en ik voel in Marrakech een heerlijke high frequency.

Elk van de 5 adventures is er amazing geweest. Mind blowing. Op een diep level transformatief. Why change?

Wij slapen met BIG LEAP MARRAKECH 3 nachten in een ultra luxe villa en de laatste nacht slapen we in de woestijn ver weg van alles. Hier laat je je oude realiteit los (wat daar nog van over was) en stap je in je nieuwe realiteit.

YOU ARE HER!