MASTERMIND traject voor succesvolle ondernemers met een grootse missie die LevelUP willen!

Jij hebt er hard aan gewerkt om jouw grootse missie neer te zetten. Alles gegeven voor je bedrijf. En het is je gelukt. Je klanten weten je te vinden en ze zijn gek op je. Je hebt succes!

 

Maar je merkt ook dat je OP raakt. Je geeft veel aan je klant. De flow raakt eruit. De juicyness verdwijnt.

 

    Je wil die flow, fun, vuurbal, en energy weer voelen!

Ik weet een manier van werken die ideaal is voor jou. Een manier die jou in 1 keer weer AAN zet. Die jou in 1 keer een level hoger slingert. Een manier waar jij de diepgang in vind waar je naar smacht. Een manier die je de fun, energy en excitement brengt waar je naar verlangt.

Het antwoord op jouw verlangens: experiences baby!

Kom. Ga 4 dagen mee op AVONTUUR met mij. Op avontuur naar een vet Experience concept uit jouw ZIJN

Ik laat je ervaren wat de bizar grote kracht van een Experience is EN ik laat je zien wat jouw rol vanuit ZIJN wordt zodat jij er straks vol vertrouwen IN kan stappen!

Je hebt een grootse alles overstijgende missie als liefde, overvloed, overgave, zelfliefde, bewustwording ..

Je werkt veel online. Met live dagen, fb lives en wellicht af en toe een event. Je onderneming loopt goed maar tegelijkertijd voel je een grootsheid die je momenteel NIET kwijt kan in je onderneming. Je smacht naar een verdieping in klanten. In je manier van werken. In je geldstroom. In je energie. In je werkplek. In diepgang.

Ik snap dat jij je grootsheid niet kwijt kan. Want ik geloof er in dat jij hier bent om te ZIJN. En nu ben je vooral aan het geven. 

Ik geloof er in dat jij hier bent om anderen vet en groots te inspireren met jouw opvattingen, met jouw manier van leven, met jouw levenspad, met jouw hoge bewustzijn, met jouw unieke kijk op de dingen. Jij bent een voorloper en inspirator op veel gebieden en dat is een rol waar je nog veel meer in mag stappen!

Er is een manier van werken waar JIJ je hele grootsheid kwijt kan. Jij wordt een vuurbal, een magneet, een kolkende rivier als jij in deze rol stapt. Een rol die jou past als een handschoen. Je hoeft ‘m alleen maar op te pakken. Ik kwam werkelijk thuis op het moment dat ik in de diepgaande rol van transformatie leider op mijn 1e Experience stapte. Alles veranderde vanaf dat moment.

‘Life is an adventure, not a package tour’ 🙂

Ik heb een VETTE villa geboekt voor ons. Ik heb alles al voor jou betaald behalve de vlucht.