Laatste LEAP traject - Adventure Alicante!

Come take a LEAP with me!

ma 6 – vr 10 april 

Voor jou als de realiteit van vandaag niet meer helemaal resoneert met je, er een diep verlangen in jou borrelt en je dit verlangen in de wereld wil zetten. Als het verlangen er is ..is de nieuwe realiteit er ook al!

Dare to jump? Dan is dit voor jou!

Ok je wil een leap maken. Een sprong. Een sprong naar een andere realiteit. De realiteit van vandaag resoneert namelijk niet meer 100% met je. Waarnaar je naar toe wil springen weet je wellicht nog niet exact maar dat hoeft ook niet. De antwoorden: daar zorgt dit adventure voor!

Dit is het LAATSTE Adventure met persoonlijke coaching tijdens je leap en nu on dikke sale van 3000 eu voor 2000 eu (ex) alles inclusief voor 5 mega luxe dagen  

Finca les Coves – onze private hide-away 

de 3 fases van een leap waarop het Adventure Alicante traject gebaseerd is ↓

QUANTUM LEAPING gaat over het springen naar een andere realiteit, naar een andere timeline ipv blijven doormodderen op de timeline en in de realiteit van vandaag. Een leap maak je als je voelt dat de huidige realiteit niet meer helemaal resoneert met je en als je weet en vertrouwt dat er een nieuwe realiteit voor je is. Ik doe niet anders dan het maken van leaps in mijn bedrijf en leven en daarom shift ik ook zo snel naar mijn allergrootste en mooiste leven. No time to waste voor mij!

 

De leap die ik zelf maakte, HOE ik m maakte, hoe snel ik m maakte en waar ik naartoe ben geleapt ↓

‘Because it’s about the energy. NOT the strategy! Expand your energy and simply become her in reality’

Wij verblijven in een bijzonder gave omgeving deze 5 dagen.

Midden in grootse natuur met heerlijk comfortabele luxe.

De perfecte combi zodat jij, middenin mother nature, volledig in je ZIJN kan zakken

We hebben het hele terrein voor onszelf: mega fijn!

Er zijn verschillende slaapplekken: een appartement, luxe safaritenten, villa, a framed villa’s ..

Finca Les Coves!

Welke accomodatie je er ook kiest: je hebt altijd een prive kamer & prive badkamer tot je beschikking.

Heerlijk luxe! 

Heel concreet: maandag is de aankomstdag. Als je met mij meevliegt kan je met mijn gehuurde busje meerijden (jaaaaa :)) anders zelf even een taxi regelen naar de Finca. Om 17.00 starten we het Adventure met een borrel bij ondergaande zon op het dakterras. Vrijdagochtend sluiten we ons adventure af met een heuullll vroeg ontbijt. Hierna ben je vrij om te doen wat je wil.

HET LAATSTE 3 maanden LEAP programma | 2 LIVE dagen| 1 ADVENTURE | Alles inclusief behalve retour vlucht op Alicante | LAATSTE 2 PLEKKEN van 3000 voor 2000 (ex)

↑ KLIK OP DE FOTO voor meer foto’s van deze heerlijk plek!